PC-s változatot kaphat még az idén az Awesomenauts

2012. március 28.
1.4381
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ronimo Games csapata néhány órával ezelőtt megcsillantotta a reményt egy esetleges Awsomenauts PC-s átirattal kapcsolatban, a fejlesztők ugyanis egy interjú során arról beszéltek a Joystiq magazinnak, hogy megkezdték a tárgyalásokat a DTP kiadóval egy PC-s átirattal kapcsolatban.

Az interjút adó Jasper Koning és Olivier Thijssen tehát alaposan megszellőztette az alkotás PC-s portjának reményét, amely véleményük szerint valamikor az idei évben már meg is jelenhetne.

Ehhez természetesen az kell, hogy megegyezzenek a kiadóval, ugyanakkor gond egy szál se, hiszen a DTP elmondásuk szerint hajlik arra, hogy a Steam segítségével, természetesen kizárólag digitális formában megjelenhessen ez a verzió.

Az Awesomenauts egyébiránt még egyetlen platformra sem jelent meg a múltban, a készítők ugyanis a fejlesztési folyamat utolsó fázisában tartanak jelenleg, amelynek köszönhetően egyszer PlayStation Networkre és Xbox Live-ra fog megjelenni a program az elkövetkezendő hetekben, utána pedig a fentiek értelmében talán egy PC-s átirat is napvilágot láthat.
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 16 napja

Nem rossz egy próbát megér ha lesz belőle demó.

válasz erre

Vendég

13 éve, 16 napja

Pofás game, pc-n zúznám!

válasz erre

Vendég

13 éve, 16 napja

Ha jó áron lesz (1200 ms pont pl az lenneröhögő smiley) akkor beszerzem, jónak tűnik!

válasz erre

Neurotic

13 éve, 16 napja

Jópofa játék, érdekes a dota játékmenetet látni platformjáték ként röhögő smiley Lehet beszerzem PSN-en ha kijön, vagy akár PC-re is ha tényleg kiadják.

válasz erre
Awesomenauts
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljarDAVE profiljamarco profilja