PC-s megjelenési dátumot kapott az All Zombies Must Die

2012. március 06.
1.5201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Doublesix Games legfrissebb sajtóközleményéből megtudtuk, hogy mikor is várható a srácok által fejlesztett zombis őrület, avagy az All Zombies Must Die PC-s verziója, amely a tervek szerint kizárólag letölthető címként, a Steamen fog megjelenni március közepén, egészen pontosan a hónap tizenkettedik napján.

Az egyszerűség kedvéért tehát a játék jövő hétfőn érkezik, alig három hónapos csúszással az európai konzolos premierhez képest.

A készítők elmondása szerint a számítógépekre szánt All Zombies Must Die több dologban is különbözni fog a játékgépekre szánt változatokhoz képest, de természetesen az alapokat tekintve azért alapos egyezés mutatható majd ki a különféle verziók között.

A játék egyébiránt tartalmazni fogja a Steam rendszer sajátosságait is, így például achievementeket és online ranglistákat, amelyek rendkívül nagy presztízst biztosíthatnak számunkra, amennyiben az All Zombies Must Die többjátékos módját választjuk.
All Zombies Must Die PC-s verziója, amely a tervek szerint kizárólag letölthető címként, a Steamen fog megjelenni március közepén, egészen pontosan a hónap tizenkettedik napján.'>
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 6 napja

only steam **** ügy

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 7 napja

Steam...wtf smiley Akkor ez (is) kimarad...wtf smiley

válasz erre

Kekmedve

13 éve, 2 hónapja és 7 napja

Jónak tűnik!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 7 napja

Jópofa game lesz!mosolygó smiley

válasz erre
All Zombies Must Die
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja