PC-re is megérkezik a Puzzle Quest 2

2010. május 20.
2.2691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár korábban arról számoltunk be nektek, hogy a népszerű puzzle/szerepjáték-hibrid, avagy a Puzzle Quest folytatása messzire elkerüli a személyi számítógépeket, a Namco Networks most hivatalosan megerősítette, hogy nem csak mobilkészülékekre, valamint iPhone és iPad masinákra, hanem PC-re is leszállítja a programot.

Sőt, szerencsénkre még csúszást sem kell elszenvednünk a játékkal kapcsolatban, az illetékesek ugyanis kisdobos becsület szavukat adták arra, hogy a késztermék az idén nyáron már betölthető lesz.

A folytatásban pedig helyet kap a sztori mód, az instant akció, a torunament és a multiplayer lehetőségek, de rengeteg eddig nem látott jellemző is vár ránk, így az online ranglisták, az első epizódhoz képest több aktív elem, tonnányi új mini-játék, illetve a szokásos alapok, a négy választható és fejleszthető karakter - Templar, Sorcerer, Barbarian or Assassin -, valamint a semmivel sem összehasonlítható játékmenet. Aki tehát szomorkodott azon, hogy a Puzzle Quest folytatása már nem jut el PC-re, most örömmámorban törjön ki, mert hivatalosan is megerősítették ezt a platformot.
2 hozzászólás

Vendég

9 éve, 6 hónapja és 26 napja

puffff

válasz erre

skyman

10 éve, 23 napja

Nah ez egy helyes ötlet.
Szorgalmaznám ezt más játékoknál is.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljarDAVE profiljahavrillal profiljatotyak profiljagery1113 profilja