PC-re is érkezik a Warhammer 40K: Space Marine

2010. július 26.
5.6591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A THQ Inc.

kiadó hivatalosan is bejelentette, hogy a Warhammer 40K: Space Marine című matériát PC-re is ki fogják adni, tehát az most örülhet, aki ezt a hírt várta, ugyanis végre a PC tulajdonosok is játszhatnak majd a termékkel. A produktum egyébként előreláthatólag jövő év elején fog megjelenni Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és immáron PC-re is. Az alkotás tavaly májusban lett hivatalosan bejelentve, de akkor még csak két platformra adták volna ki, sok felhasználó viszont még petíciót is írt, hogy adják ki PC-re is a játékot.

Azt nem lehet pontosan tudni, hogy a THQ Inc. miért döntött úgy, hogy PC-re is kibocsájtja a szoftvert, az is elképzelhető, hogy döntő szerepet játszott a döntésében a PC-vel rendelkező felhasználók kérése. "Nagyon fontos a lojális PC közönség a Relic számára, ezért nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a Warhammer 40K: Space Marine PC-re is meg fog jelenni" -nyilatkozta Jonathan Dowdeswell, a Relic Entertainment ügyvezető igazgatója. "A THQ-nál nagyon fontos, hogy színvonalas tartalmat nyújtsunk a felhasználók részére, ezért teljes erőbedobással dolgozunk azon, hogy a PC-s és konzolos közönség a lehető legjobb játékot kapja" -mondta Travis Plane, a THQ Inc. alelnöke.


PC-re is érkezik a Warhammer 40K: Space Marine  - 2. kép



PC-re is érkezik a Warhammer 40K: Space Marine  - 3. kép

2 hozzászólás

DNS

14 éve, 10 hónapja és 10 napja

Ööö, ha olyan fontos a THQ-nak a színvonalas tartalom, akkor minek adták ki pl. a Red Faction: Guerilla-t?meglepett smiley

válasz erre

Shadow

14 éve, 10 hónapja és 10 napja

o yee röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja