PC-re is érkezhet Warhammer 40.000: Space Marine

2009. október 29.
5.5861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mikor a Relic bejelentette legújabb Warhammer 40.000 alkotását, súlyos dilemmába esett a PC-s társadalom, hiszen az illetékesek csak és kizárólag a jelenlegi két nagy konzolra erősítették meg a Space Marine alcímmel rendelkező program érkezését.

A játékról érdemes tudni, hogy egy személyi számítógépen is hiánypótló darab lett volna, hiszen nem stratégia, de még csak nem is FPS készül a népszerű univerzum alapján, hanem egy hátsónézetes akció. A mai napon azonban felcsillant a remény, hogy PC-re is megérkezzen a Warhammer 40.000: Space Marine.

Az interneten ugyanis rengeteg petíció indult útjára azért, hogy a Relic ráébredjen, a konzolokkal nem rendelkezők is szívesen belekóstolnának egy űrgárdisták ilyen formában kivitelezett kalandjába. A Relic egyik szóvivője pedig meglepő bejelentést tett a Bit-tech.net munkatársainak. Állítása szerint visszaolvasták a fórumokat, megnézték a petíciókat, és úgy gondolják, ha valóban elég érdeklődő lenne a játék PC-s verziójára, akkor bizony elkészítik azt.

Így tehát csak és kizárólag a rajongókon múlik minden, később pedig egyértelműen azon, hogy az aláírók közül hányan cselekedtek is a szájjáratás mellett. Jelenleg csak annyit tehetnek a fanatikusok, hogy az arra alkalmas fórumokon hangosan kiabálnak, és a létező összes petíciót aláírják. Ha egy tipp kellene, az alábbi linken elérhetsz egy hivatalos aláírásgyűjtést, amelyhez már majdnem 4000 fanatikus adta a nevét. Reménykedjünk!

Warhammer 40.000: Space Marine petíció
2 hozzászólás

Vendég

15 éve, 8 hónapja és 21 napja

ez egy jó terv. mindig minden konzolra jön.wtf smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja