PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is megjelenhet nyáron a Jet Set Radio

2012. február 29.
1.6641
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega végre hivatalosan is bejelentette, hogy újabb legendás Dreamcast videojátékkal kívánja elkápráztatni a mai kor játékosait, így idén nyáron már megjelenhet végre digitális formában a Jet Set Radio is.

Az alkotás ismételt premierjéről már korábban tájékoztattak minket az illetékesek, ám hivatalos álláspont egészen mostanáig nem született a témában. A ma reggeli órákban ugyanakkor kiderült, hogy digitális formában már nyáron megjelenhet a program, méghozzá nem csak PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, hanem PC-re is.

A Sega a bejelentése mellett elindított egy nyereményjátékot is, amelynek keretein belül különféle graffitiket kell készíteni a Jet Set Radiohoz, amiből a 18 kiválasztott győztes egy ingyen példányt kap majd a játékból, valamint egyéb, hozzá kapcsolódó kiegészítőket, így például egy Bluetooth alapú mikrofont, amelyet akár napenergiával is feltölthetünk.

A játék eredetileg 12 évvel ezelőtt, az ezredfordulón jelent meg, még Dreamcast konzolokra, ám a masina rövid élettartama miatt nem kapta meg azt a figyelmet, amit megérdemelt volna.
Jet Set Radio is.'>
2 hozzászólás

Braddock

13 éve, 1 hónapja és 14 napja

Vendég írta:
Elég csúnya a grafikája de azért kipróbálom
Én pont amiatt kihagyom!

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 14 napja

Elég csúnya a grafikája de azért kipróbálom

válasz erre
Jet Set Radio
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja