PC-re is megjelenik a Street Fighter X Tekken!

2011. október 16.
1.9471
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szó szerint megatonnás bejelentésre ébredhettünk ezen a napsütéses vasárnapon, a Capcom ugyanis egy korábban egyáltalán nem várt információval lepett meg minket, amint ugyanis megtudtuk, nem csak konzolokra, hanem PC-re is megjelenik a Street Fighter X Tekken.

Aki bármiféle kacsát vagy fake hírt vizionál a háttérbe, azt el kell keserítenünk, hogy maga a Capcom jelentette be a fenti információkat, méghozzá a játék megjelenési dátumával egyetemben.

Ennek köszönhetően megtudtuk, hogy a Street Fighter X Tekken jövő márciusban, az első tavaszi hónap hatodik napján kerülhet a boltok polcaira. Arról sajnos nem szólt a hivatalos közlemény, hogy eme időpont már a PC-s változatokra is érvényes-e, de a konzolosokra száz százalékosan. Szintén nem kaptunk információkat azzal kapcsolatban, hogy a PC-s változat miben különbözik - amennyiben különbözik egyáltalán - a játékgépes verzióktól, de a számítógépes fanatikusoknak feltehetően ez lesz a jövőben a legkisebb gondjuk, az öröm ugyanis, miszerint egy újabb oldalnézetes árkád verekedős alkotás érkezik platformjukra, ráadásul a Tekken karaktereit is felvonultatva, elhomályosít mindent.
4 hozzászólás

gymtonic74

13 éve, 6 hónapja és 11 napja

Nem tudom mennyire jo otlet, ket nagy hagyomanyokkal biro cim karaktereit ossze ereszteni. A 90-enes evekben,elkepzelhetetlen lett volna. Ez olyan mint ha Duke Nukem be campelne magat, Serious Sam-el szemben a Warfare 3-ban. Whoarang-al legfeljebb majd jot rugdosodok.

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 11 napja

Na ez az amit nem gondoltam volna. De várós az tény.

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 12 napja

Királysáááág!!!! Minden SF jöhet!!!

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 12 napja

Zsír! Ezt nem hittem volna.mosolygó smiley Kezdhetek spórolni.mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja