PC-re is megjelenik a Dementium II

2012. augusztus 31.
2.2151
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Rendkívül érdekes lépésre szánta el magát a Memetic Games csapata, akik úgy határoztak, hogy PC-re is leszállítják majd a 2010-ben még kizárólag Nintendo DS-re megjelent Dementium II-t.

Aki esetleg nem tudná hová tenni a címet, annak annyit érdemes tudni róla, hogy egy FPS horrorkalandra számíthatunk tőle, amely egy érdekes és elfeledett univerzumban játszódik, amit leginkább talán a sci-fi világokkal lehetne párhuzamba állítani.

Arról sajnos egyelőre nincs információnk, hogy a készítők mennyire kívánják majd újragondolni az alkotás küllemét és játékmenetét, hiszen ami DS-en anno elfogadható kategória volt, az PC-n a kilencvenes éveket idézné, tehát arra következtetünk, hogy a porttal alapjaiban újragondolják majd az egész játékot, mind a küllemet, mind a belső értékeket tekintve.

Pontos megjelenési dátumunk egyelőre még nem érkezett a Dementium II-höz, de amennyiben már a 2010-es Nintendo DS-es premier óta dolgoznak a srácok az átiraton, akkor könnyen megeshet, hogy még az idén megjelenhet.
Dementium II-t.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 27 napja

Jaja de nem baj. Jöjjön csak valami pc-re is!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 27 napja

Érdekes hogy nem Wiire vagy WiiUra hozzák ki!meglepett smiley

válasz erre
Dementium II
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja