Advertisement

PC-re is megjelenik a Binary Domain

2012. március 20.
1.5151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes lépésre szánta el magát a Sega csapata, akik úgy tűnik, hogy PC-re is szeretnék leszállítani a februárban kizárólag konzolokra - így PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra - megjelent Binary Domaint.
 

Ugyan minderről még hivatalos bejelentésünk nincs, de Gary Knight, a Sega marketingosztályának elnöke - tehát nem egy alacsony beosztású alkalmazott - úgy nyilatkozott, hogy a jövőben számtógépekre is leszállítják majd a fedezékközpontú hátsónézetes akciót.

Knight szerint hallották a múltban a játékosok sirámait, akik egy PC-s átiratot kértek tőlük, ők pedig meghallották ezeket és most végre is hajtják a kérést. Ennek fényében a Binary Domain PC-s átirata akár már tavasszal megjelenhet, méghozzá dobozos és digitális formátumban is.

Sajnos konkrétabb információink, így pontos megjelenési dátum és egyebek egyelőre még nem állnak a rendelkezésünkre, így ameddig nem történik meg a formális bejelentés a Sega részéről, addig érdemes csendben figyelni az eseményeket. A Binary Domain PC-s átirata mindenesetre már biztosra vehető, csak a részletek tisztázatlanok.
6 hozzászólás

marco

9 éve, 8 hónapja és 17 napja

Addig is, olvassátok a tesztet!

http://www.gamechannel.hu/cikk/kifuto/binary_domain

válasz erre

Neurotic

9 éve, 8 hónapja és 17 napja

Múltkor steamen engem is úgy csapott homlokon a felismerés mint delfint a tengeralattjáró. Nagyon jó játéknak néz ki és eddig sok jót hallottam róla. Egyetlen problémám vele, hogy állítólag a multi nem sikerült annyira jóra. Ha nem is az első körben, de előbb utóbb lehet beszerzem én is. Steam-en amúgy elég drágára lett beárazva, de ezt már megszokhattuk

válasz erre

Vendég

9 éve, 8 hónapja és 17 napja

Micsoda fellengzős duma, imáink meghallgattattak! Elő volt ez már készítve kőkeményen, ennyi idő alatt semmilyen portot nem lehet megcsinálni.

válasz erre

rDAVE

9 éve, 8 hónapja és 17 napja

Steam-en már előlehet vásárolni és várható megjelenés április 6.

válasz erre

Vendég

9 éve, 8 hónapja és 17 napja

Megszedték magukat a konzolos verzión, most már pénzüknél vannak. Jön a következő fejőstehén.

válasz erre

Vendég

9 éve, 8 hónapja és 17 napja

Ilyen hamar át tudják írni? Akkor miért nem adnak ki PC-re is mindent?

válasz erre
Binary Domain
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt