PC-re is megjelenhet jövőre a Trials Evolution

2012. szeptember 07.
6.2491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Megdöbbentő bejelentéssel szolgált a Red Lynx fejlesztőcsapata, akik újabb Xbox 360 játékot szabadítanak meg jövőre az exkluzivitásról, terveik szerint ugyanis megjelenhet majd PC-re is a Trials Evolution címre keresztelt motoros-kaszkadőrös versenyjáték, méghozzá Gold Edition alcímmel felvértezve.

A számítógépes átiratok munkálatait a csapat nem bízta külsősökre, illetve megerősítették továbbá azt is, hogy egy rendkívül teljes, minden földi jóval megpakolt csomagra számíthatnak ettől a változattól a játékosok.

A PC-s Trial Evolution keretein belül ugyanis elérhető lesz egy teljes multiplayer mód, valamint az összes Trials HD-ban megjelent pálya - tehát tulajdonképpen két címet is kapunk egy áráért -, aminek köszönhetően összesen 120 teljesítésre váró szint fog várni ránk.

Akinek mindez nem lenne elég, annak jó hír, hogy egy pályatervező mellett várhatóan az Origin of Pain DLC csomag is a Gold Edition részét fogja képezni, amelynek megjelenése valamikor 2013-ban lesz esedékes, ám ennél többet sajnos még nem tudunk ezzel kapcsolatban.
Trials Evolution címre keresztelt motoros-kaszkadőrös versenyjáték, méghozzá Gold Edition alcímmel felvértezve.'>
2 hozzászólás

rDAVE

12 éve, 6 hónapja és 20 napja

Na ez király hír, bár egy kontroller szerintem elkelhet hozzá.
Egyébként PS3-ra nem akarják kiadni?

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 21 napja

Mobilon szoktam vele játszani inkább

válasz erre
Trials Evolution
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profilja