PC-re is megjelenhet a The Adventures of Shuggy

2012. május 02.
1.4771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Smudged Cat Games legfrissebb bejelentése szerint nem csak Xbox 360-ra, hanem várhatóan PC-re is megjelenhet majd a jövőben a csapat legújabb alkotása, avagy a The Adventures of Shuggy, amely egy teljes egészében retro-stílusú, kettő dimenziós platformer lesz, amelyben tulajdonképpen a legendás Pac-Man pályaszerkesztése fog párosulni különféle nehézségű fejtörőkkel.

Mindezt nem kevesebb, mint 100, különféle nehézségű és tematikájú pályán kell kiviteleznünk, amelyek között földalatti részeket, temetőt és toronyórát is találni fogunk.

A The Adventures of Shuggy egyébiránt egy öreg skót vendégházban fog játszódni, Shuggy pedig a főhős lesz, egy aprócska játékvámpír, akinek elemi ösztöne szerint a mi segítségünkkel kell kiirtania a házban bóklászó és az évek alatt beköltözött gonosz szellemeket.

A képregényes átvezetőket és boss harcokat is tartalmazó The Adventures of Shuggy PC-s átirata várhatóan csak és kizárólag a Steamen fog megjelenni, ám pontos megjelenési dátummal a Smudged Cat Games fejlesztőcsapat még nem vértezte fel.
1 hozzászólás

Vendég

8 éve, 1 hónapja és 11 napja

Nagyon jól hangzik!!!!

válasz erre
The Adventures of Shuggy
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

wazko profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljamarco profiljarDAVE profiljaMarduk profiljaQuo Vadis profiljaXelosz profiljaReichert Viktor profilja