PC-re is megjelenhet a Ms. Splosion Man

2011. július 06.
2.2691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Twisted Pixel srácai korunk egyik legmozgalmasabb fejlesztőcsapataként vannak számon tartva, akik képesek a folyamatos fejlődésre is.

Bár ezt a nagy fejlődést egyelőre még nem tapasztalhattuk meg saját bőrünkön, de a háttérben komoly fejlesztések folynak olyan címeken, amelyek igazán nagy durranásnak készülnek. Mellette a csapat természetesen azt sem felejtette el, hogy honnan érkezett, ennek köszönhetően már javában készítik a valamikori Splosion Man folytatását, amely legfrissebb információink szerint nem csak a korábban tervezett Xbox Live-ra, hanem PC-re is megjelenik.

Mindez természetesen egyelőre még nem hivatalos információ, de az RPS magazin megfigyelései szerint a Steam rendszerére a minap felkerült egy apró kis írás, illetve egy adatlap, amelyen nem mást, mint a Ms. Splosion Man-re vonatkozó azon információkat láthattuk, miszerint PC-re is megjelenhet a Twisted Pixel alkotása. A Steam természetesen amint felfedezte a hibát, azonnal korrigálta azt, így bizonyítékokkal nem szolgálhatunk, ellenben várjunk türelemmel, hiszen a remény már megcsillant.

5 hozzászólás

skyman

13 éve, 10 hónapja és 19 napja

Nekem ez a Splosion Man kicsit homályos, nem igazán halottam róla. :/ Na de hátha lesz róla még egy kis infó. röhögő smileykacsintó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 22 napja

nem olyan gáz ezmosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 22 napja

ez az amiért 1 ms pontot se adnék

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 22 napja

nem igérkezik angy ütésnek

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 22 napja

Ez MI?röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja