PC-re és PlayStation 3-ra csak jövőre érkezik a Skyrim: Dragonborn DLC

2012. december 04.
2.4971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mint ismeretes, az Xbox Live kínálatába várhatóan még ma felkerül a The Elder Scrolls V: Skyrim legfrissebb DLC csomagja, avagy a Dragonborn, amivel kapcsolatban a Bethesda az utolsó pillanatban bejelentette, hogy jövőre PC-re és PlayStation 3-ra is megjelenhet majd.

A Microsofttal kötött titkos paktum tehát még mindig köti a Bethesdát, és amennyiben az előző DLC csomagok által bejáratott gyakorlatot fogja követni a cég, akkor - PC-re legalábbis - az új esztendő első napjain számíthatunk majd a Dragonborn multiplatformosodására.

Természetesen az Xbox 360 konzollal rendelkező játékosok már ma lecsaphatnak a kiegészítőre, hiszen az Xbox Live aktuális frissítését követően már megvásárolható lesz a bővítmény.
The Elder Scrolls V: Skyrim legfrissebb DLC csomagja, avagy a Dragonborn, amivel kapcsolatban a Bethesda az utolsó pillanatban bejelentette, hogy jövőre PC-re és PlayStation 3-ra is megjelenhet majd.'>
1 hozzászólás

badam10

11 éve, 7 hónapja és 3 napja

Azt mondják a kiegészítők meg se közelítik az alapjáték színvonalát..
Én az a lappal játszottam,nincsenek nagy elvárásaim a kiegészítőkkel,de a sárkánylovaglást,házépítést,vámpír farkas ember módot szívesen kipróbálnám.

válasz erre
The Elder Scrolls V: Skyrim
6.190 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja