PC-re tart a Danganronpa: Trigger Happy Havoc

2016. január 20.
4.5991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Jók voltak azok a feltételezéseink, amelyeket a Spike Chunsoft csapatának egy néhány nappal ezelőtt tett bejegyzése alapján tettünk a Danganronpa: Trigger Happy Havoc esetleges PC-s változataival kapcsolatban.

Az illetékesek ugyanis egy trailer társaságában alátámasztották igazunkat, és bejelentették, hogy a Danganronpa: Trigger Happy Havoc hamarosan valóban megjelenik majd PC-re, így ez lesz a Spike Chunsoft első Steames videojátéka.

A játék már megkapta hivatalos Steames adatlapját is, ahol februárra listázták a premierjét, de ennél többet ezzel kapcsolatban még sajnos nem tudunk. Az viszont még kiderült, hogy a készítők a jövőben további Danganronpa-játékokat is elhoznak majd PC-re, így a sorozat első és második epizódját.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

2 éve, 3 hónapja és 6 napja

Klassz, hogy jön, de mi ez? Egyszerűen nem jöttem rá a trailerből. Mindegy is, ha ennyi nem fogott meg, akkor több sem fog. Részemről kuka.

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 3 hónapja és 7 napja

Annyira nem fogott meg, de legalább akik szerették volna eddig azok most már örülhetnek.

válasz erre

Imperator

2 éve, 3 hónapja és 7 napja

Hát még ha tudnám is, hogy ez milyen játék, trailerből nem derült ki.

válasz erre
Danganronpa: Trigger Happy Havoc
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljamarco profiljadrift3r91 profiljaMitüzenarádió profiljagery1113 profiljaM.O.R.P.H. profiljaGargameth profilja5t3v3nk3 profilja