PC-re is megjelenhet a ReCore

2016. január 05.
2.3931
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft legfrissebb megjelenési listájáról már korábban kiderült, hogy idén ősszel megjelenhet a Gears of War 4, de a kérdéses felsorolás keretein belül más érdekességek is kiderültek.
 

Többek között például az is, hogy az Xbox One egyik legjobban várt videojátéka, avagy a Keiji Inafune vezetésével elkészülő ReCore nem csak a konzolra, hanem az esztendő során Windows 10-re, ergo PC-re is megjelenhet majd.

Ez azonban még messze nem minden! A ReCore mellett ugyanis szintén várható PC-s változata az ősszel érkező Halo Wars 2-nek, de tavasszal a Gears of War: Ultimate Edition is beroboghat majd erre a platformra.
2 hozzászólás

totyak

8 hónapja, 2 hete

Ez a ReCore még érdekelne is, szóval örülnék neki, ha jönne. De mi az, hogy Win10-re, azt hogy oldják meg? DirectX-hez kötik? Remélem valaki kiokoskodja hogy lehet másik Winekre is felrakni, mert emiatt nem szeretnék oprendszert váltani.

válasz erre

kpal

8 hónapja, 2 hete

Pc újra erőre kapott

válasz erre
ReCore
10.890 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sunyi78 profiljaEspio profiljamarco profiljatotyak profiljarDAVE profiljagery1113 profiljaWillThaWheel profilja adambalonyi profiljaManiac profiljaMarduk profiljaBvektor profiljaRyutheStaR profilja