PC-re is megjelenhet a ReCore

2016. január 05.
2.4611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft legfrissebb megjelenési listájáról már korábban kiderült, hogy idén ősszel megjelenhet a Gears of War 4, de a kérdéses felsorolás keretein belül más érdekességek is kiderültek.

Többek között például az is, hogy az Xbox One egyik legjobban várt videojátéka, avagy a Keiji Inafune vezetésével elkészülő ReCore nem csak a konzolra, hanem az esztendő során Windows 10-re, ergo PC-re is megjelenhet majd.

Ez azonban még messze nem minden! A ReCore mellett ugyanis szintén várható PC-s változata az ősszel érkező Halo Wars 2-nek, de tavasszal a Gears of War: Ultimate Edition is beroboghat majd erre a platformra.
2 hozzászólás

totyak

1 éve, 5 hónapja és 2 napja

Ez a ReCore még érdekelne is, szóval örülnék neki, ha jönne. De mi az, hogy Win10-re, azt hogy oldják meg? DirectX-hez kötik? Remélem valaki kiokoskodja hogy lehet másik Winekre is felrakni, mert emiatt nem szeretnék oprendszert váltani.

válasz erre

kpal

1 éve, 5 hónapja és 2 napja

Pc újra erőre kapott

válasz erre
ReCore
10.890 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljagokuvsvegita profiljaRPG FAN profiljaRPG FAN profiljaszattila profiljarDAVE profiljapetike737 profiljaManiac profilja