PC-re is jön a WWE 2K16

2016. február 18.
3.4571
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár egy kicsit megijesztett minket a 2K Games csapata azzal kapcsolatban, hogy kizárólag konzolokra jött tavaly a WWE 2K16, de nemsokára helyre áll az univerzum rendje.

A kiadó ugyanis bejelentette, hogy március magasságában PC-re is leszállítják majd a játékot, méghozzá a PS4-re és Xbox One-ra korábban megjelent összes extra tartalom társaságában, így természetesen Arnold Schwarzenegger oldalán is bunyózhatunk majd a ringben, ezért pedig nekünk még csak extra költségeket sem kell megfizetnünk.

A WWE 2K16 PC-s változata a tervek szerint március 11-én jön PC-re, és már most előrendelhető a Steam kínálatából, ahol egy elővásárlásért cserébe már most 10 százalékot faraghatunk le a vételárból.
4 hozzászólás

drift3r91

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

jön jön de minek?

válasz erre

totyak

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

Már a tavalyi is jött pc-re, valahol sejthető volt, hogy nem egy év erejéig kacsintanak ki a pc-s játékosok felé.

válasz erre

Santonio

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

Egyszer ki kéne már próbálnom egy ilyen WWE játékot, lehet hogy rákattannék. Csak mert eddig semmivel nem tudott meggyőzni egyik sem arról hogy jó vele játszani. Ugyanúgy nem látom értelmét mint mondjuk a box játékoknak...

válasz erre

kpal

1 éve,

Na erre az évre a Moral mellé kellemes lesz ez is

válasz erre
WWE 2K16
18.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljamarco profiljagery1113 profiljaAngryKnight profiljarDAVE profiljaManiac profiljamola00 profiljaSunyi78 profilja