PC-re holnap jön, konzolokra viszont csúszik a Perception című horror megjelenése

2017. május 29.
4.3851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az egykori Dead Space és Bioshock fejlesztőiből megalakult Deep End Games munkatársai bejelentették, hogy míg PC-re a korábbi ígéreteiknek megfelelően már holnap beroboghat Perception című alkotásuk, addig konzolokra egy hetet csúszik a premier.

Aki esetleg nem tudná, hogy miről is van szó, a Perception az a horrorjáték, amelyben egy vak főszereplőt vehetünk irányításunk alá, aki különféle érzékszerveivel próbálja meglátni a pályákat, ezáltal az egész alkotás egy egészen sajátos és különleges, már-már álomszerű megjelenítéssel rendelkezik.

Hogy a játék konzolos változatait miért kellett jövő hétre tenniük az alkotóknak, az nem derült ki teljes egészében, ellenben az biztos, hogy a PC-s átirat holnap megjelenik a Steamen és más digitális disztribúciókon is.


4 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 9 hónapja és 10 napja

Biztos valami adminisztrációs hiba, előfordul.

válasz erre

zender

1 éve, 9 hónapja és 11 napja

Ez is ritka hogy valami PC-re rendesen és hamarabb (!!!) érkezik meg mint konzolra!

válasz erre

Mordorer

1 éve, 9 hónapja és 11 napja

Ez nagyon jónak ígérkezik!

válasz erre

totyak

1 éve, 9 hónapja és 11 napja

Elsőre nem tudtam miről van szó, de a videó elindítása után egyből beugrott, hogy már láttam ezt a játékot. Elég érdekes grafikai megoldás, nem tudom, hogy hosszútávon mennyire cseszné a szememet, meg az idegeimet.

válasz erre
Perception
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaMarduk profiljamarco profiljagery1113 profiljaGargameth profiljaPixelhexer89 profiljaImperator profiljaHellblade profilja