PC-re és Xbox One-ra is megjelenhet az Ace Combat 7

2017. január 26.
3.8731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyszerű híreket közölt a Bandai Namco azok számára, akik PC-vel vagy Xbox One-nal rendelkeznek, lévén kiderült, hogy a korábban kizárólag PS4-re beharangozott Ace Combat 7 erre a két platformra is megjelenhet majd.

Mint megtudtuk, a játék teljes címe Ace Combat 7: Skies Unknown lesz, és bár azt még nem tudni pontosan, hogy a három platformra egyszerre jelenik-e majd meg - valószínűleg nem -, de ez ebből a szempontból most kis túlzással részletkérdésnek tekinthető.

Hogy a Bandai Namco csapata még örömtelibbé tegye ezt a pillanatot, egy friss trailert is bemutattak a játékhoz, amelyen már az alkotás végleges címe szerepel, hovatovább az összes platform feltüntetésre került benne.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

RyutheStaR

3 éve, 13 napja

Engem kicsit meglep, legfőképpen azért, mert egyik legjobb, ha nem a legjobb repülős játéksorozat a piacon tudtommal. Bár nyilván ha az eladásokat tekintjük szem előtt, akkor bizony nincs értelme exkluzívként árulni a terméket.

válasz erre

szattila

3 éve, 13 napja

Az isten is megáldja őket.

válasz erre

totyak

3 éve, 13 napja

Érthető döntésnek tűnik a több platform. Gondolom nem olyan rettentő népszerűek a repülős játékok, hogy 1 platform elegendő eladást termeljen. Nagyon jónak ígérkezik egyébként az eddig látottak alapján. Úgy tűnik valami sztorija is lesz, nem csak repkedünk kedvünkre.

válasz erre
Ace Combat 7: Skies Unknown
19.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWarriorAutobot profiljamarco profiljaRobi022 profiljakylx profiljaManiac profiljaWickedSick profiljaSándorkolbász profiljagery1113 profilja