PC-n már a megjelenéskor lehetnek rózsaszín traktorjaink a Pure Farming 2018-ban

2018. február 27.
3.0561
Maniac profilja, adatai
Maniac
A PC-s játékok jelentős részét gyakran a mod-támogatás tartja életben, és tisztában van ezzel a lengyel Techland csapata is, akik a Pure Farming 2018 kapcsán bejelentették, hogy már a premierkor elérhetővé teszik a rajongóknak a saját tartalmak gyártását.
 

Mint ismert, a Pure Farming 2018 március 13-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, vagyis számítógépeken már ezen a napon nekiláthatunk az őrült újdonságoknak, legyen szó akár saját pályákról, járművekről vagy csak egy rózsaszín festésről kedvenc traktorunk számára, a határ itt a csillagos ég lesz.

A fejlesztők pedig ráadásként most meg is mutatták nekünk a mod támogatást egy videó keretein belül, hogy a rajongók kedvet kaphassanak hozzá, hiszen bár a komolyabb modellek elkészítése talán nem lesz egyszerű, és nem is tart két percig, ellenben legalább a megosztás olyan könnyednek tűnik, mint az egyszer egy.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

Ronalddo

9 hónapja, 1 hete és 5 napja

Hála a jó égnek! Megnyugodtam!

válasz erre
Pure Farming 2018
6.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profiljaszedmond01 profilja adambalonyi profiljaGargameth profiljamarco profiljaMarduk profiljaBvektor profiljaHellblade profiljaretePceldaK profiljaadriano profiljaWotahMelon profilja