PCIe SSD-vel bővül a Zotac kínálata

2016. január 06.
2.2981
petike737 profilja, adatai
petike737
A Zotac neve főként a grafikus kártyák kapcsán merül fel oldalunkon de azért nemzetközi szinten jóval nagyobb kínálatot tudhatnak magukénak.
 

A ZBOX névre keresztelt és apró gépeket tömörítő családjuk mellett például a következő generációs adattárolásban is igen aktívak. Nemrég a CES 2016 alkalmával bemutatták az új prémium PCIe SSD családjukat, mely egyelőre csak a legdrágább konfigurációkban kaphat majd helyet.

Árat még nem közöltek, de alapjáraton sem olcsó ez a piac, a Zotac pedig hangsúlyozta, hogy prémium családról van szó. A Phison processzor mellett Toshiba alkatrészeket is felhasználtak, az adatátviteli sebességnek pedig 2 GB/s-ot adtak meg.
4 hozzászólás

totyak

6 hónapja, 3 napja

Ilyen sebesség mellett már megértem, hogy miért nem maradnak a jól megszokott SATA mellett. Gondolom aki ilyet vesz, annak már nem olyan bóvli alaplapja van, hogy csak egy PCIe csatlakozó van rajta.

válasz erre

WarriorAutobot

6 hónapja, 3 napja

Azta!
Ez aztán a másolási sebesség. Az árát meg jobb hogy nem tudom.

válasz erre

1000feri

6 hónapja, 3 napja

ezt sem az átlag magyar veszi majd....

válasz erre

wegh

6 hónapja, 4 napja

Durva lesz,csak az a kár, hogy pár év alatt se megy le az ára annyira, hogy egy átlagember megengedje magának az ilyet

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gyugyubro profiljarDAVE profiljaElisorne profiljaiPet profiljaImperator profiljaSunyi78 profiljaAkhad profiljahamzai profiljaturatur profiljagery1113 profiljamarco profiljakylx profilja