PC-hez és Xbox One-hoz érkezik a Thrustmaster új kormánya

2016. április 09.
5.9141
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A billentyűzet egy igazán sokoldalú PC-s periféria, ugyanakkor a számítógépes játékosok nem minden stílus esetében kapják meg azt az élményt, amit egy adott játék biztosítani képes.

Az autós játékok esetében például kifejezetten élményrontó lehet a billentyűzetes irányítás, ugyanakkor azt el kell ismerni, hogy az olcsóbb kormányok szintén nem arról híresek, hogy remek élményt nyújtanak. A Thrustmaster nem arról híres, hogy olcsón adná a különféle perifériáit, ugyanakkor a minőség terén az elsők között vannak.

Nemrég bemutatták a Thrustmaster TMX Force Feedback névre keresztelt újdonságukat, mely PC és Xbox One kompatibilis. A 28cm átmérőjű kormányt akár 900 fokig forgathatjuk, a kormányváltó mellett pedig jó néhány extra gombot is kapunk. A 179 dolláros amerikai árhoz sajnos 200 eurós európai árcédula érkezett.
5 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 7 hónapja és 25 napja

Tetszetős, de volt korábban egy kormány (lehet ugyanúgy a Thrustmaster csinálta) amibe volt külön X1 és PS4 verzió az jobban tetszett külsőre.

válasz erre

totyak

8 éve, 7 hónapja és 25 napja

Szerintem nem csak a pc és a billentyűzet nem adja meg az igazi autós élményt. Ugyanúgy a konzol és a kontroller sem. Aki rendes versenyélményt akar, az tényleg vegyen kormányt.

válasz erre

kpal

8 éve, 7 hónapja és 26 napja

G29 helyett lehet már ezt választanám.

válasz erre

drift3r91

8 éve, 7 hónapja és 26 napja

Azért a G27-em nem cserélném le.

válasz erre

Ravor

8 éve, 7 hónapja és 26 napja

Marha jó, csak ne lenne ilyen drága röhögő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profilja