PC és mobil platformra szökell a Ms. Splosion Man

2012. április 06.
1.7331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A konzolon már sikert arattam, irány a PC, no meg a hordozható eszközök platformja! - kiáltja a tűzről pattant hősnő, aki tavaly rabolta el az Xbox 360 felhasználók szívét.

A Twisted Pixel Games nem is óhajt Splosion kisasszony útjába állni, hisz mindnyájan tudjuk, milyen következményekkel jár, ha féken próbálunk tartani egy ilyen dacos hölgyeményt - aki a fejlesztők bejelentése szerint most férjének árnyékából kilépve a PC, valamint az iOS felület és a Windows Phone 7 felé is utat tör magának.

A PC verziót várhatóan a Steam és Games for Windows szolgáltatásokon keresztül fogjuk tudni letölteni, kilenc hónapos álmunk azonban nem lesz több puszta portnál - hanem ami az okostelefonos változatokat illeti: a fejlesztők ezekhez sajátos új feature-öket, feladatokat és játékmódokat ígérnek.

Michael Wilford így nyilatkozott:

Ez lesz az első mobilos és a második Steam játékunk. Mindazonáltal roppant nagy jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy remek termékeink legyenek ezeken a nagy teljesítményű platformokon, ezek a verziók tehát lelkiismeretes munka árán lettek olyan fantasztikusra gyúrva, amilyen fantasztikusra csak gyúrni lehetett. Számos megjelenés utáni update-et és egyéb támogatást tervezünk, hogy biztosra menjünk.

Frenetikus Ms. Splosion Man tesztünket ITT olvashatjátok.
2 hozzászólás

marco

13 éve, 6 napja

Vendég írta:
Boxon is jó game pc-seknek is biztos bejön majd
Én nagyon nem csíptem.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 napja

Boxon is jó game pc-seknek is biztos bejön majd

válasz erre
Ms Splosion Man
3.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
fighterlaci profiljaXTomiX0029 profiljaManiac profilja