PBT gombokkal szerelt billentyűzeteket mutatott be a Cooler Master

2017. június 28.
3.9441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A billentyűzetek piacán a Cooler Master az egyik legnagyobb márkának számít, a játékosok és a minőségre vágyó átlagfelhasználók is kiváló termékeket találnak a vállalat kínálatában, amely mostanság kissé egysíkú.

A MasterKeys család ugyan többféle méretű billentyűzetet takar, a dizájn terén a maradibb táborba tartoznak és az újdonságok is inkább kisebb változtatásokat hoznak, mintsem nagy frissítéseket. Nemrég például bemutatták a MasterKeys L és MasterKeys S billentyűzetek PBT gombokkal szerelt változatait.

Az extra vastag 1,5mm-es PBT gomboknak, a dupla lézeres gravírozásnak és a szálerősített anyagnak hála búcsút inthetünk a fakulásnak és kopásoknak. Ezen kívül azonban nem hoz újítást a páros, a német Cherry MX kapcsolókat, a kiváló összeszerelési minőséget kínáló újdonságok 32 900 és 35 900 Ft-os árakon kerülnek a boltokba.
1 hozzászólás

totyak

3 éve, 8 napja

Ilyen áron már alap, hogy nem fakul, meg kopik. Az eddigi billentyűzeteik ezekszerint nem ilyenek voltak? Nem azért, de még az olcsóbb kategóriákban is megoldják, hogy ne kopjon le az írás, szóval erre nem vágnék fel a helyükben.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profilja