Patterns címmel készítenek új videojátékot a Second Life megalkotói

2012. szeptember 20.
1.8511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A méltán és indokoltan híressé vált Second Life projekt után a Linden Lab fejlesztői alaposan eltűntek a színről, ami sokak szerint azért történhetett, mert szerették volna kiélvezni kemény munkájuk gyümölcsét, de a valóságban egészen más zajlott a háttérben.

Amint ugyanis néhány órával ezelőtt kiderült, a srácok egy vadonatúj projekt munkálataiba vágtak bele, méghozzá Pattenrs cím alatt, amely állításuk szerint egy színes "világ-építő" alkotás lesz, amelyben a játékosok megalkothatják saját 3D-s világaikat.

A bejelentés mellé az illetékesek egy rövidke trailert is mellékeltek, amelynek keretein belül tisztán kitűnik, hogy erőteljesen a Minecraft által lefektetett játékmenetet szeretnék lenyúlni a Patterns cím alatt, annyi különbséggel, hogy itt nem csak kockákat, hanem egyéb alakzatokat is segítségül hívhatunk a cél elérésének érdekében.

Ha sikerül elhárítaniuk a hasonlításokból fakadó vádakat és némi egyediséget felmutatni az említett projekthez képest, akkor akár még jó is lehet a Patterns.

#tv#
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 26 napja

várós cumó lett ebből is

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja

SL rohadt jó, biztos kira lesz ez is

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja

De buli

válasz erre
Patterns
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
fighterlaci profiljaManiac profilja