Patrice Désilets miatt szüneteltetik az 1666 munkálatait, két új játék érkezik idén a Ubisofttól

2013. május 16.
1.3571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Yves Guillemot, avagy a Ubisoft vezérigazgatója egy interjú során nemrégiben bővebben is kifejtette véleményét mindarról a botrányosnak beállított történetről, amely szerint Patrice Désilets a biztonságiak által került kivezetésre a cég irodaházából.

Guillemot ezt konkrétan nem kívánta kommentálni, azt azonban igen, hogy az Assassin's Creed-sorozat megalkotójával egyszerűen nem lehetett megegyezni a THQ Montreal felvásárlásával hozzájuk került 1666 kapcsán, így két hónap sem volt elegendő ahhoz, hogy lezárják a témát, a Ubisoft vezetése pedig végül a menesztés mellett döntött, aminek hozományaként bizonytalan időre le is állították az ígéretes projekt fejlesztési munkálatait.

A Ubisoft vezérigazgatója szerint azonban aggodalomra semmi ok, a csapattól ugyanis 2013-ban két újabb videojáték megjelenése is várható, így egy vadonatúj cím mellett egy már ismert sorozat folytatása.
1 hozzászólás

Vendég

7 éve, 1 hónapja és 21 napja

Elkaszáltak egy ígéretes játékot mert nem bírtak megegyezni. Bravó, látszik mennyire érdekli őket a játékosok véleménye...

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

DNS profiljaMarduk profilja adambalonyi profiljaManiac profiljaWarriorAutobot profiljaSándorkolbász profilja