Patapon 3: gamescom 2010 trailer

2010. augusztus 19.
2.3381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony úgy látszik az idei gamescom egyik kulcsszereplője kíván lenni, hiszen már harmadik napja megállás nélkül ontja magából a jobbnál-jobb trailereket, bejelentéseket és a többi.

Jelen esetben például a PlayStation Portable-exkluzív Patapon 3-ról érkezett egy friss felvétel, ami a kis hordozható masina legjobb, de mindenképpen a legeredetibb ritmusjátékaként van számon tartva. A harmadik rész szerencsére nem szakít a hagyományokkal, bár komolyabb újdonságokkal is szolgálnak majd hozzá a fejlesztők, a koncepció megmaradt a kitaposott ösvényen.

Erről árulkodik legalábbis a Patapon 3 legfrissebb mozgóképe, ami mindezek mellett a négy játékos online kooperatív mókát hivatott elsősorban prezentálni, ami a legfontosabb újdonsága lesz a programnak. Játszhatunk majd Ad-Hoc és online, de lehetőségünk lesz négy vs. négy játékos ütközeteket is megvívnunk, mindezt ráadásul még valamikor ebben az esztendőben kipróbálhatjuk, így tervezi legalábbis jelenleg a Sony. Ha kíváncsi vagy a Patapon 3 gamescom 2010-re készült mozgóképére, itt és most megtekintheted. Íme:

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

1 hozzászólás

Vendég

9 éve, 6 hónapja és 9 napja

A legnagyobb ritmusjáték! PON-PON-PATA-PON!

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2010
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja