Patapon 3: Jövő héten érkezik a multiplayer demó

2010. július 04.
2.5481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A ritmusjátékokat lehet szeretni és lehet gyűlölni, annyit azonban mindenképpen el kell ismerni, hogy létezik PSP-re egy olyan sorozat, amelyik képes volt megbontani a korábban bevett trendeket, és egy teljesen innovatív, alapjaitól egyedi formába öntötte a ritmizálásra épülő játékmenetet.

Ő nevezetesen a Patapon-széria, amelynek legfrissebb, immáron harmadik epizódját az E3 alatt jelentették be számunkra, és már akkor tudtuk, hogy hamarosan demó formájában próbálhatjuk ki aranyoskáink új kalandját.

Mivel pedig a Patapon 3 egyik komoly újdonsága lesz a multiplayerre kiélezett játékmenet - a jövőben talán ezzel akarják visszaszorítani az illetékesek a kalózkodást ezen a platformon -, természetes, hogy egy többjátékos demót adnak ki hozzá a közeljövőben, amely olyannyira közeli, hogy már itt van a sarkunkban. Jövő héten kedden, tehát július 6-án ugyanis már felkerül a PlayStation Network-re a Patapon 3 multis kipróbálható változata, amelyet letöltve, majd betöltve belekóstolhatunk az online lehetőségekbe, illetve az új karakterekkel is megismerkedhetünk természetesen. Kedden ne felejtsük tehát el, mi lesz az esti program!
2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 11 hónapja és 24 napja

[Tiltott felhasználó!]

skyman

14 éve, 11 hónapja és 24 napja

Hát ez mekkora mánröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja