Patapon 2: Újra a ritmusé lesz a főszerep

2008. október 26.
1.7441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Helme profilja, adatai
Helme
Közel egy hónap van a Japán megjelenésig, így foglaljuk össze, hogy mit is tudhatunk róla.

A Patapon 2 ismét nem fog elkápráztatni minket 3D-s grafikával, hiszen a játék épp attól annyira szórakoztató, hogy 2D-s figurákkal fejleszthetjük ritmusérzékünket. Mint, már fentebb említettük hamarosan megérkezik Japánba (pontosan 2008. november 21-én), azonban azt, hogy Európában mikor kapkodhatjuk le a boltok polcairól, sajnos még nem tudjuk.A Zigaton elleni háború után Pataponjaink nem tétlenkednek. Egy hatalmas hajót építenek, mellyel el szeretnének jutni a világ végére, hiszen ott még úgysem jártak. Azonban valamilyen gonosz erő elsüllyesztette a hajót. A kis túlélők a környező szigetekre menekültek.

A Patapon igazi szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Rengeteg újdonsággal jelentkezik a második rész. Új lényekkel ismerkedhetünk meg a játék folyamán.

A játékos által irányítható karakterek is bővültek, lesznek akik a levegőből támadnak, de felbukkannak a játék során mágikus erővel bíró és Hero pataponok is. Az utóbbi kis fekete lényeknek lehet majd fejleszteni a páncélját és fever módban új trükköket mutatnak.

Az egyszemélyes játékmód a fejlesztők szerint 20 óra játékkal, több mint 60 új pályával, 22 karakterrel és 384 felhasználható tárgyal fog bírni.

Az új muliplayer részben egyszerre 4-en játszhattok. Feladat: Single player mód során megszerzett tojásokat kell elvinni egy eddig ismeretlen helyre.

Már most csurog a nyálam a játékért. PSP tulajoknak kötelező darab!


Pata-Pata-Pata Pon

2 hozzászólás

Rambo

11 éve, 11 hónapja és 9 napja

Loco Roco 2, Patapon 2, mekkora ökörködések lesznek már?

válasz erre

marco

11 éve, 11 hónapja és 10 napja

Kell. Az első is nagyon nagy durranás volt (mondjuk asszonyt a halálba kergettem vele!), de ez már most ütősebbnek tűniik még annál is!:

válasz erre
Patapon 2
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Pajti24 profiljarDAVE profiljamarco profiljaWickedSick profiljawazko profiljamarco profiljaImperator profiljaNozomi profiljaStarjumper profiljagery1113 profilja