Patapon 2: Betámadja a KisNagyPlanétát

2009. március 01.
2.8021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Patapon vitathatatlanul a PlayStation Portable szoftverkínálatának egyik legnagyobb egyénisége.

A Sony Japan Studio műhelyéből kipattant LocoRoco sem piskóta, de a Patapon képes volt tovább feszíteni a lélektani határokat. Nálunk március közepétől lesz megvásárolható a folytatás, míg Amerikában csak május elejétől szólíthatják magukhoz a játékosok. Mit várunk a folytatástól? Pontosan azt, amit a Sony beígért, többet, jobbat, de vajon szebbet is?

A Patapon 2 stílusában mit sem változik, köszönhetően Hiroyuki Kotani dizájneri munkájának, kapunk a kezünk alá egy maréknyi sereget, akiket különféle ritmikus gombnyomogatásokkal tudunk menetelésre, valamint harcra bírni. A missziók száma az ígéretek szerint megduplázódik, még több boss állja majd utunkat és nem utolsósorban, kap egy multiplayer szekciót is. A Patapon seregek új vidékek felé veszik az irányt hajójukkal, de akkor...történik valami váratlan...

A hivatalos, amerikai PlayStation blog-on feltűnt egy videó, amely megerősíti a május ötödikei megjelenést, valamint bepillantást enged a Patapon 2 végletekig egyedi, nem kevésbé szürreális univerzumába. Hogy kellő hatást gyakoroljanak a vásárlókra, a Sony egy Patapon kosztümmel is berobban majd a LittleBigPlanet világába, ezzel is megünnepelve a játék közelgő megjelenését. Ínyenceknek való darab, kérjük szépen!

#tv#

Patapon 2: Betámadja a KisNagyPlanétát - 1. kép

nincs még hozzászólás

Patapon 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja