Passzív hűtésű Radeon HD 5750 a Club3D kínálatában

2009. december 07.
2.4381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elsőrangú grafikus gyorsítóiról ismert Club3D a mai napon bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a videokártyáinak termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság az Advanced Micro Devices ATI Radeon HD 5750-es modelljére épül, az üzletek kínálatában pedig Club3D HD 5750 típusjelzéssel fog felbukkanni. Az új gyorsító hűtéséről, az Arctic Cooling műhelyéből kikerült Accelero S1 típusjelzésű passzív hűtőrendszer gondoskodik, ami négy darab hővezető csővel van felvértezve.

A Club3D HD 5750 órajelei az Advanced Micro Devices ajánlása szerint vannak beállítva, vagyis a 720 darab stream processzorral felvértezett, 40nm-es Juniper grafikus feldolgozó a 700MHz-es sebességre van hangolva, az 1024MB RAM-al épített 128bit-es GDDR5 memóriarendszer pedig az 1150MHz-es frekvencián üzemel (4600MHz-es effektív teljesítmény). A gyorsítókártya hátlapi paneljén két darab DVI-D, egy HDMI és egy DisplayPort kimenet kapott helyet, de a nyomtatott áramkörről persze nem hiányzik a már jól ismert ATI CrossFireX csatolófelület sem, így kiépíthető akár a többkártyás grafikus konfiguráció is.

Az új videokártya természetesen rendelkezik teljes körű DirectX 11 és OpenCL támogatással, de a felszereltségében megtalálható még az ATI Stream, a Unified Video Decoder 2 (UVD 2), valamint a legújabb Eyefinity technológia is. A Club3D HD 5750 várhatóan az elkövetkező hetekben fog megjelenni a boltok polcain 140 euró körüli áron.
2 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 5 napja

Tényleg bátor dolog egy ilyen kártyára passzív hűtést húzni, de ha beválik, akkor hajrá mosolygó smiley

válasz erre

Hori a (hun)

15 éve, 7 hónapja és 10 napja

Erre a teljesítményre passzív hűtés.Ez igen. Van bátorságuk hozzámeglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja