Passzív hűtéssel érkezik a Calyos gamer konfigja

2016. december 15.
4.2841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A játékosoknak szánt konfigurációk általában komoly hűtéssel rendelkeznek, hiszen az erős hardverek bizony komoly hőt termelnek, amit passzív hűtéssel sokáig elképzelhetetlen lett volna elvezetni.

Manapság azonban egyre több erős, ugyanakkor kompakt megoldás kerül piacra, melyekből már akár "gamernek" is nevezhető konfiguráció is összerakható. A Calyos is körülnézett a piacon és összeválogatott néhány olyan hardvert, melynek eredménye az NGS Cube névre keresztelt passzív hűtéses gamer konfig lett.

A rengeteg hűtőbordával és a jobb természetes légáramlás miatt magasított talpazattal rendelkező házban egy ASUS Z170I Pro Gaming kapott helyet, melyre egy ZOTAC GeForce GTX 1060 Mini grafikus kártya és egy négymagos processzor került. Arról nem esett szó, hogy milyen processzorról van szó, illetve milyen egyéb tulajdonsága van a gépnek, de a CES 2017 alatt többféle modellt is kiállítanak majd.
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 10 hónapja és 25 napja

Az elképzelés üdvözlendő, én lennék a legboldogabb, ha bekapcsolom a gépem és ugyanolyan cslenne, mint előtte. Sajnos tény, hogy a bordák nem hűtenek annyira, mint a hangos ventik. Amíg nem találnak ki egy olcsó, de csendes hűtési rendszert, addig marad a kompromisszumkötés. Vagy erős gép, de hangos, vagy gyengébb és a bordák miatt csendes.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 10 hónapja és 27 napja

Szép kis ház. mosolygó smiley

válasz erre

wegh

7 éve, 11 hónapja

Elég futurisztikus megjelenése van meglepett smiley Gondolom valami jófajta i5 lesz benne mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja