Parkolópályára kerülhet a Razer Christine projektje

2014. március 27.
1.8191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Razer egyre több fába vágja igen éles fejszéjét, néhány éve leginkább a játékosoknak szánt perifériáikról szóltak a hírek, míg azóta a szoftveres és a hardveres oldal is sokat fejlődött.
 

Elég csak megemlíteni a folyamatosan frissülő Razer Game Boostert, vagy a CES 2014 alkalmával bemutatkozó Project Christine-t, mely egy moduláris számítógép lenne. Nemrég azonban egy rossz hír látott napvilágot a különleges koncepcióval kapcsolatban, az is előfordulhat, hogy nem kerül piacra a megoldás. Ennek oka a gyártópartnereknél kereshető, hiszen a híres Polygon-nak adott nyilatkozatában erről beszélt Min-Liang Tan, a vállalat vezetője.

Min-Liang Tan elmondta, hogy a játékosok oldaláról megvan a kellő támogatottság, azonban a gyártópartnerek közül is legalább három-öt nagy név biztos támogatására lenne szükség. Nyilatkozatában kitért arra is, hogy a legnagyobb baj egyértelműen a lehetséges partnerek elvárásaiban van, hiszen az előrejelzésekről, a várható szállítási számadatokról és egyéb profitorientált kérdésekről esik szó az egyeztetéseken, amelyre a Razer képviselete csak annyit tud mondani, hogy "nem tudjuk". Reméljük azért hamarosan biztatóbb hírek is érkeznek a projekt felől, hiszen nagyon ötletes és innovatív megoldással állt elő a vállalat, melyet vétek lenne parkolópályára állítani.
2 hozzászólás

totyak

8 éve, 5 hónapja és 27 napja

Nekem már első körben sem tetszett ez a megoldás.

válasz erre

kpal

8 éve, 5 hónapja és 27 napja

pedig atom durva !!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja