Parkolópályára került a Tekken x Street Fighter fejlesztése

2016. április 23.
4.1741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha még mindig reménytelenül várjátok az eredetileg 2010-ben bejelentett Tekken x Street Fighter című crossover érkezését, akkor van egy nagyon rossz hírünk.

Katsuhiro Harada, avagy a Tekken-játékok rendezője ugyanis a Gamespot magazinnak egy interjúban elárulta, hogy parkolópályára kellett tenniük a Tekken x Street Fighter fejlesztését, amire azért volt szükségük, mert nem szerették volna megosztani a Street Fighter V és a Tekken 7 közösségét egy ilyen mellékszállal.

Harada egyelőre semmi biztatót nem közölt velünk a Tekken x Street Fighter jövőjével kapcsolatban, de a jelenlegi álláspont szerint a fejlesztés szüneteltetve van, és ha minket kérdeztek, akkor nagy valószínűséggel már így is marad.
Tekken x Street Fighter című crossover érkezését, akkor van egy nagyon rossz hírünk.'>
6 hozzászólás

totyak

8 éve, 7 hónapja és 11 napja

A magam részéről azt mondom, nem is nagy baj, ha nem jelenik meg. Sem az önállő SF részek, sem a Tekken részek nem nagy valamik, akkor a közös játékból is ennit hoznának ki, vagy még kevesebbet.

(A hír felvezető mondata egyébként nyelvi értelmezésben úgy lenne helyes, ha azt írnánk, hogy "még mindig reménykedve várjátok". Ugyanis aki reménytelenül várja, annak már nem lehet rossz hírt közölni a témában.)

válasz erre

Imperator

8 éve, 7 hónapja és 11 napja

Mit jelent pontosan, hogy megosztani a rajongókat? Nem akarják hogy a TxSF megjelenjen, mert attól félnek hogy azzal fognak játszani vagy mi? Amúgy meg ha ennyire nem akarják megcsinálni, akkor kukázzák az egészet, évek óta jóformán semmi fejlemény nincs az egész projektról, a rajongók meg hiába várnak. Capcomék legalább gyorsan összedobtak egy játékot, hogy a rajongók örüljenek, a Namco meg csak a valagát vakarássza évek óta.

válasz erre

Hentes

8 éve, 7 hónapja és 12 napja

Érdekes is lett volna ez a kombináció amúgy. Tekken amúgy sem megy annyira mostanában.

válasz erre

kpal

8 éve, 7 hónapja és 12 napja

Kár meglepett smiley szomorú smiley

válasz erre

Ravor

8 éve, 7 hónapja és 12 napja

Kár érte, de remélem nem véglegesen függesztették fel röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

8 éve, 7 hónapja és 12 napja

Az új Street Fighter után nem is csodálom...

válasz erre
Tekken x Street Fighter
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja