Paranoia: Happiness is Mandatory címmel humoros CRPG-t mutattak be az ismert táblás RPG alapján

2019. április 05.
5.6641
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bigben Interactive kiadója bejelentette, hogy igencsak izgalmas projekthez adják hamarosan a nevüket, lévén ők adják ki a Black Shamrock és a Cyanide Studios kooperációjában készülődő Paranoia: Happiness is Mandatory című CRPG-t.

Az alkotás valamikor 2019-ben érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, mint egy sötét és humoros taktikai szerepjáték, melynek alapját a Dan Gelber, Greg Costikyan és Eric Goldberg által megálmodott, hasonló című táblás RPG adja, ami a távoli jövőbe kalauzol el minket, egy mesterséges intelligencia által irányított, erős Fallout-hangulatot árasztó városkába.

Ebben a városkában, avagy név szerint az Alpha Complex-ben kizárólag klónok laknak, és a játékmenet célja, hogy a baráti számítógéppel együttműködve teljesítsük a különféle küldetéseket, miközben skilleket sajátítunk el, de csak úgy juthatunk előre, ha közben folyamatosan meghalunk. Kedvcsináló:

4 hozzászólás

VaPe

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Denagy.

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nagyon beteg. Tetszik.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Érdekes game lesz!

válasz erre

Direktor

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

"csak úgy juthatunk előre, ha közben folyamatosan meghalunk"

Na hát ez egyedi lesz.

válasz erre
Paranoia: Happiness is Mandatory
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaWarriorAutobot profiljaExcalibur profiljaHellblade profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljaPajti24 profilja