Paramount filmek érekeznek az európai LIVE-ra

2008. február 16.
1.7791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A DVD formátum már a végét járja? Ez természetesen egyáltalán nem lenne helytálló kijelentés.

A Blu-ray piac persze él, virágzik és szép lassan hatalmas teret hódít magának, sárba tiporva ezzel a rivális Toshiba HD-DVD formátumát. A japán elektronikai óriás irdatlan összeget invesztált a project-be, mégis a Sony formátuma látszik biztos befutónak a jövő adathordozó formátumát illetően, de vajon valóban a fizikai adathordozóké lenne a jövő? A kérdés jogos, hiszen egyre szélesebb körben terjed a film letöltési szolgáltatás.

A Microsoft már egy ideje felkínálta a lehetőséget az amerikai Xbox 360 konzol tulajdobosainak, hogy letölthető formában tudják minden eddiginél kényelmesebb formában magukévá tenni kedvenc mozijaikat. A szekér el is indult a lejtőn, ami ebben az esetben pozitív értelemben értendő. A project sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy Európában is bevezették a szolgáltatást és nem bánnak vele mostohán a redmondiak.

A Microsoft és a Paramount filmstúdió sikeresen kiegyeztek, melynek köszönhetően három héten belül érkeznek is filmek az Xbox Live Video Store-ra, a neves mozigyáros műhelyéből. A szolgáltatás természetesen nem ingyenes, ám a dolog pozitív oldala, hogy külön figyelmet fordítanak az SD (Standard Definition = Normál felbontás) TV készülékek tulajdonosaira is, így a filmek megvásárolhatók normál felbontásban, persze kedvezőbb árfekvésben.

A HD kedvelők szintén megkapják a maguk movie adagját, nagy felbontásban, ám értelemszerűen nekik mélyebben kell túrniuk a zsebekben, illetve nagyobb összegekkel fogják megcsapolni a hitelkártyájukat. Néhány címet már fel is fedett nekünk a Microsoft a három héten belül várható Paramount produktumokból. Íme.

- Transformers - SD: 250 pont/HD: 380 pont
- 1408 - SD: 250 pont/HD: 380 pont
- Disturbia - SD: 250 pont/HD: 380 pont
- Naked Gun - SD: 250 pont/HD: 380 pont
- Top Secret - SD: 250 pont/HD: 380 pont
1 hozzászólás

Alrian

6 éve, 2 hónapja és 4 napja

bírom ezeket a filmeket!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaWickedSick profiljaHellblade profiljalatyak5 profiljagery1113 profiljacsirkee profilja