Paradox Interactive: Íme az E3-as felhozatal

2010. május 02.
2.3411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Paradox Interactive a stratégiai játékok iránt lelkesedő játékosok egyik kedvenc csapata, hiszen elsősorban ebbe a stílusba tartozó programok patronálását vállalják el.

A szárnyaik alá vett termékekben közös, hogy nem csúcsgrafikájukkal, inkább játékmenetükkel, ötleteikkel kívánnak hódítani, és kategóriájukból adódóan általában csak egy kisebb réteg figyelmét keltik fel. A svéd kiadó az elmúlt évekhez hasonlóan képviselni fogja magát az év első számú játékshow-ján, az E3-on, amelyet idén június 15. és 17. között rendeznek meg a Los Angeles Convention Centerben. Az addig hátralévő idő barátok között is csak 1,5 hónap, azaz lassacskán az összes résztvevő be fog dobni 1-2 nevet a köztudatba, hogy azokat márpedig látni fogja a kiéhezett látogatósereg a rendezvényen.

A Paradox most fedte fel az ütőkártyáit, legalábbis egy részüket. Egy négy tételes listát tettek közzé, amely azokból az alkotásokból áll, amelyeket mindenképpen kivisznek az E3 2010-re. Számunkra a legkedvesebb a magyar Neocore Games által fejlesztett Lionheart: Kings' Crusade, amely stílusában hasonló lesz a csapat előző munkájához, a szép sikereket elért King Arthur: The Role-playing Wargame-hez. Rajta kívül felbukkan még a 19. században játszódó történelmi stratégia, a Victoria 2, a hozzá hasonló Commander: Conquest of the Americas és a hajószimulátor Ship Simulator Extremes. Egy mai átlagjátékos számára nem túl csábító címek, ám aki rajong ezekért a stílusokért, minden bizonnyal kíváncsian fogja várni a Paradox standjáról érkező felvételeket.

(A kép a Lionheart: Kings' Crusade-ből van kiragadva.)
nincs még hozzászólás

Minden hír, videó és cikk
E3 2010
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljakylx profilja