Paradox Interactive: Bejelentve az E3-as felhozatal

2009. május 08.
1.5471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hamarosan kezdetét veszi az év legnagyobb játékos összejövetele, amit legtöbben csak E3-ként ismernek.

Rengeteg bejelentést, meglepetést és egyéb apróságot várunk a kiállítástól, de ezeken kívül a már ismert projektekkel is találkozni fogunk. Tegnap este éppen a Capcom rántotta le a leplet arról, hogy miket fog bemutatni a neves összejövetelen, a mai nap reggelén pedig a Paradox Interactive is bemutatta szerény kis listáját, amely össze sem hasonlítható a Capcoméval, lévén egy sokkal kisebb csapattal van dolgunk.

Lássuk:

- Hearts of Iron III
- Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim
- East India Company

Három játék, három PC-exkluzív játék, amelyet a Paradox Interactive szerényen, de annál büszkébben fog képviselni a 2009-es E3 kiállításon. A játékokkal most ismerkedők kedvéért néhány szót ejtsünk mindegyikről. A Hearts Of Iron III a tipikus rétegjáték, amely a hardcore RTS fanatikusainak fog kellemes perceket okozni, mindezt II. Világháborús témakörben. A Majesty 2 a mára már legendává vált első rész folytatása értelemszerűen, de egy szinte teljesen felújított játékmenettel és opciókkal fogja a játékosokat elkényeztetni. Természetesen az alapok megmaradnak, és maximálisan felismerhető lesz a Majesty fantáziavilága. A Paradox Interactive harmadik játéka az East India Company lesz, amelyet már talán harmadszor is elcsúsztatott a cég, de az E3 összejövetelen biztosan ott lesz, hogy hajóra szállva ellátogathassunk a Keletre, és kereskedjünk, háborúzzunk, és átszeljük a tenger habjait.

A tervek szerint mindhárom játék az idei esztendő harmadik pénzügyi negyedévében fog megjelenni, az E3 kiállításon viszont új bejelentés nem várható a Paradox Interactive istállójából.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja