Paradox Convention 2013 - Leviathan Warships és War of the Roses DLC bejelentések

2013. február 01.
4.9251
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Idén is megrendezésre került a svéd Paradox Interactive saját bejáratú expója, amelynek keretein belül Fredrik Wester vezérigazgató több érdekességet is bejelentett, így például egy vadonatúj videojátékot, ami a Leviathan Warships címet kapta a keresztségben.

A készülő műről egyelőre csak annyit tudunk, hogy egy stratégia-elemekkel felvértezett akciójáték lesz, amelyben mi alkothatjuk meg és szabhatjuk személyre saját hadihajóinkat. Az alkotás koncepciója egyelőre nem tisztázott teljesen, de biztosan fel lesz vértezve keresztplatform támogatással, a játék ugyanis PC-re, Mac-re, valamint iOS és Android rendszerekre jelenhet meg.

A rendezvény keretein belül kiderült továbbá, hogy februárban is újabb DLC-vel gazdagodik a War of the Roses, amelyben Brian Blessed is hallatja majd felismerhető baritonját, de bővítményt kap az idén a Crusader Kings 2 és a Victocia 2 is, előbbi a The Old Gods, utóbbi pedig a The African Campaign címmel.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 13 napja

Szuper! Bár nem rudom milyen lehet az a játék ami pc-re ÉS androidra jelenik meg...wtf smiley Gondolom akkor pc-n is jó gagyi lesz...

válasz erre

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 13 napja

Androidra is jön, ez nagyon jó hír!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja