Pár napon belül megjelenhet a Patapon Remastered

2017. július 20.
3.5961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony hivatalosan bejelentette, hogy nem kell a nyár végéig sem várnunk arra, hogy felkerüljön a PlayStation Store kínálatába a PSP-ről útnak indult Patapon feldolgozása, lévén napokon belül megérkezik közénk a játék.

A Patapon Remastered ugyanis augusztus 1-jén roboghat be a PlayStation Store-ra, és ha már most leadjuk előrendelésünket az alkotásra, akkor garantált, hogy öt új avatárral bővíthetjük gyűjteményünket, ha pedig PS Plus előfizetők vagyunk, akkor 20 százalékot lefaraghatunk az árból, vagyis 15 dollár helyett csak 12-t kell fizetnünk érte.

A Patapon Remastered egyébiránt az eredetileg még 2008 februárjában PSP-re megjelent Patapon teljes feldolgozásaként érkezik, a középpontjában a kis patapon harcosokkal, akiket dobütemek lejátszásával vezethetünk csatába a kontroller gombjainak ritmikus nyomkodásával.
3 hozzászólás

Tommy

3 éve, 2 hónapja és 15 napja

Pluson ingyenesnek kéne lennie...

válasz erre

totyak

3 éve, 2 hónapja és 16 napja

Szerintem ez tipikusan olyan játék, amit valaki vagy imádott, vagy gyűlölt, nem volt köztes út, hogy játszok vele 10 percet, aztán leteszem és majd később megint előveszem 10 percre. Én utáltam.

válasz erre

Mordorer

3 éve, 2 hónapja és 16 napja

Ritka az a felújítás ami érdekel. De ez olyan játék.

válasz erre
Patapon Remastered
4.590 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljasony1515 profiljadrift3r91 profilja