Pár nap múlva a bokszolás kapja a főszerepet az Apex Legends új eventjében

2021. január 02.
21.4521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Apex Legends-en belül hamarosan indul egy vadonatúj event, amit korábban még nem láthattunk, a Fight Nightot, amiben nem más kerül fókuszba, mint a végeláthatatlan bokszolás, ami egy új pályarészen keresztül fog megelevenedni.

Pathfinder saját kis arénája kerül be a Olympus pályára, ahol nem lehet lőni, nem lehet fegyvereket használni, szimplán az ökölharcra terelődik a hangsúly. Az arénában speckó loot is terem a jelenlévőknek, úgyhogy már csak ezért is érdemes beugrani egy-két körre a meccs közben.

Emellett bemutatkozik az Airdrop Escalation játékmód is, ahol tömegesével jönni fognak a loot dropok, valamint 24 egyedi finomságot zsákolhatunk be majd az event ideje alatt. Január 5-én kezdődik az esemény, úgyhogy három nap múlva huppanhatunk be az újdonságok tengerébe!

Nézd nagyban ezt a videót!



Apex Legends-en belül hamarosan indul egy vadonatúj event, amit korábban még nem láthattunk, a Fight Nightot, amiben nem más kerül fókuszba, mint a végeláthatatlan bokszolás, ami egy új pályarészen keresztül fog megelevenedni.'>
3 hozzászólás

Patrik94

3 éve, 6 hónapja és 26 napja

Na ez jó lesz! röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 6 hónapja és 26 napja

Kemény dara. mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

3 éve, 6 hónapja és 26 napja

De jó felvételek. Ideje lenne kipróbálnom. röhögő smiley

válasz erre
Apex Legends
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja