Pandemic Studios: Megvan a baj forrása!

2009. január 16.
1.6311
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A minap hallatták hangjukat a szomorú hírek szellői, hiszen egy pletyka, mely a Pandemic Studios ausztrál részéről szólt igaznak bizonyult.

Az EA valóban megvált az ausztrál emberkéktől és már az okok is tisztázódni látszanak, amik szomorúak ugyan, de öröm az ürömben, hogy a stúdió nem zárja be kapuit, csak az említett játék-óriás védő szárnyai alól repülnek ki, ami a lezajlott konfliktus alapján nem is annyira meglepő.

A múltkori hírben egy be nem jelentett Batman projektet említettem, ha még emlékeztek, de akkor még nem tudtuk, hogy ez a játék áll a kireppenés középpontjában. Történt ugyanis, hogy az EA az ausztrál srácokra bízta a legújabb Batman film játékos megalkotását, amit ők el is kezdtek, megszerezték a jogokat, neki is álltak a fejlesztésnek, az EA azonban másképp gondolkodott a játékról, nem tetszett nekik az elkezdett út, így a kukában landolt az addig elkészült alap.

A kiadó szeretett volna egy szabad stílusú, amolyan GTA-s játékmenetet a Batman játékhoz, de a hozzá adott grafikus motor (mely a hírek szerint a Velvet Assassin-ból lett kimentve) nem volt alkalmas a feladatra, a határidők pedig szűkösek voltak, lecsúsztak a film premierjéről, DVD-s kiadásáról, a sztori pedig innen már ismert...

Reméljük a Pandemic Studios ausztrál részlege nem fog összeomlani ettől a húzástól és hamar megtalálják a védő oltalmat... Ha pontos információk érkeznek, azt azonnal tudatni fogjuk veletek, kívánjuk a legjobbakat!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja