Pajzsot is kaphat az Overwatch 27. karaktere!

2018. február 28.
3.1741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb teaserrel szolgált néhány órával ezelőtt a Blizzard az Overwatch hivatalos Twitter-csatornáján, ahol egy képpel még tovább bonyolítják a dolgunkat a feltételezett következő harcos kapcsán.

A legújabb képkockán vélhetően sokkal több rejtett utalás van, mint amit észrevettünk, de azt már most megállapíthatjuk, hogy a következő karakter vélhetően egy oroszlános pajzsot kaphat - a korábban felbukkant pöröly mellett -, amit határozottan Reinhard hasonló védelmi eszközének dizájnja inspirált, aki mellesleg Trobjörn lányának, Brigitte-nek, az Overwatch sokak által pletykált 27. karakterének a keresztapja.

A fotón egyébiránt felbukkan még egy vörös macskafarok is a jobb felső sarokban, amihez hasonló a páncél tervrajza alatti kávéfoltos ceruzarajz részletén is megjelenik, méghozzá egy feltételezett jetpackkel együtt, így Brigitte érkezése mellett egy rakétás cirmos érkezésére jelenleg éppen olyan jó esély van az Overwatch berkein belül.


Overwatch hivatalos Twitter-csatornáján, ahol egy képpel még tovább bonyolítják a dolgunkat a feltételezett következő harcos kapcsán.'>
2 hozzászólás

Mordorer

6 éve, 8 hónapja és 2 napja

Kicsit túl van már tolva szerintem, túl sok a választási lehetőség. Ez engem inkább zavarna.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 8 hónapja és 2 napja

Nyílván egy jetpakk-es macskát raknak be új hősként. röhögő smiley
Az ultija mi lesz? Szőrcsomókat öklendez az ellenfélre? röhögő smiley
A mai nappal már elvesztettem a fonalat, mert eddig elég egyértelműen utaltak Brigitte-re, de most már nem tudom, az is lehet hogy ő lesz ez meg csak arra utal hogy ő csinálta Reinhardt pajzsát.

válasz erre
Overwatch
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaGargameth profilja