Painkiller: Resurrection: Itt az újabb demó

2009. október 31.
1.9661
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A múlt héten megírtuk, hogy sem a közönség, sem a JoWood nem volt elégedett a Painkiller: Resurrection kipróbálható változatának minőségével, éppen ezért a kiadó úgy döntött, hogy készíttet még egy, feljavított verziót az anyagból, hátha jobb fogadtatásra talál a kritikusi vénákkal alaposan ellátott játékosoknál.

Az ígéretüket betartották, hiszen tegnap késő este elérhetővé vált az újabb demó, Painkiller-Resurrection-Updated-Demo/' target='_blank' rel='nofollow'>amelyet erre a linkre kattintva érhettek el legegyszerűbben. Egyelőre nem rendelkezünk érdemi információval, hogy sikeres volt-e a polírozás, de remélhetőleg a srácok komolyan vették a véleményeket, és igyekeztek azoknak megfelelően formálni a produktumot.

Az 1,22 GB-ra hízott szabadon kipróbálható verzió tartalmazza a teljes, képregényes stílusban összerakott intrót, a tutorial részt, valamint az első, Cathedral névre hallgató pályát. Ez így összesen nagyjából az 5%-át teszi ki a teljes alkotás játékidejének. Felbukkannak régi ismerősök mind az arzenálban, mind a hullajelöltek oldalán, de az új szörnyek közül is megismerkedhetünk néhánnyal. Érdemes még megemlíteni a gépigényt, amely segíthet eldönteni, hogy megér-e egy letöltést a demó:

Minimális követelmények

AMD/Intel processzor magonként 2,4 GHz
1,5 GB RAM
256MB DX9 VGA (GeForce 6600GT vagy jobb)
Hangkártya

Ajánlott követelmények

AMD/Intel processzor magonként 2,6 GHz
3 GB RAM
512MB DX9 VGA (GeForce 8800GT vagy jobb)
Hangkártya
Painkiller: Resurrection kipróbálható változatának minőségével, éppen ezért a kiadó úgy döntött, hogy készíttet még egy, feljavított verziót az anyagból, hátha jobb fogadtatásra talál a kritikusi vénákkal alaposan ellátott játékosoknál.'>
2 hozzászólás

Shade

15 éve, 7 hónapja és 26 napja

ajánlott 8800gt?meglepett smiley

válasz erre

skyman

15 éve, 7 hónapja és 26 napja

Jo kis combos játék remélem jó is lett..ELmegyek a suliba és le is töltö egybölröhögő smiley Remélem tényleg javitottak sokat rajta..

válasz erre
Painkiller
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja