Painkiller: Resurrection: Az első képek

2009. április 15.
1.8821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 2009-es Húsvét nem csak a maga mivolta miatt lesz szép emlék sokaknak, hanem a Painkiller: Resurrection bejelentése miatt is, hiszen a trendekkel szembe futó FPS néhány évvel ezelőtt több volt, mint felüdülés a klasszikus játékmenetre éheseknek.

A találó alcímmel ellátott legújabb Painkiller részről egyelőre elég keveset tudunk, amiben szinte teljesen biztosak lehetünk, az a megszokott játékmenet, aminek hála darálhatunk ismét, ész nélkül, követve a hagyományokat.

A főszerepben ezúttal Wild Bill Sherman lesz, aki CIA ügynökként tengeti hétköznapjait, egy küldetése azonban kudarcba fullad, aminek következtében ő az életét veszti, de a Mennyek kapuja helyett a Pokolban ébred fel, ahol mindenféle csúnyaság fog rászabadulni, a játékot ismerők pedig már tudják, hogy innen mi fog következni.

A játék még az idei évben a boltok polcaira fog kerülni, legalábbis az eddigi tervek alapján így van, ha pedig kíváncsi vagy arra, hogy milyen hangulatban fog eltelni a Painkiller: Resurrection néhány átjátszott órája, pillants rá az első három képre, amelyet a fejlesztők juttattak el hozzánk. Íme:


Painkiller: Resurrection: Az első képek - 2. kép


Painkiller: Resurrection: Az első képek - 3. kép


Painkiller: Resurrection: Az első képek - 4. kép

Painkiller: Resurrection bejelentése miatt is, hiszen a trendekkel szembe futó FPS néhány évvel ezelőtt több volt, mint felüdülés a klasszikus játékmenetre éheseknek.'>
nincs még hozzászólás

Painkiller
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profiljaManiac profilja