PAIN: 2008 legnépszerűbb PlayStation Store-os címe

2008. december 22.
1.6121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Lassan itt a szeretet ünnepe, elérzékenyülünk, majd bulizunk egy oltári nagyot, ezzel le is tudjuk magunkról a 2008-as esztendőt.

Az év vége felé közeledvén egyre több összegzés kerül terítékre, a nagyok kiértékelik, amit ki kell, levonják a konzekvenciákat, majd robognak tovább a kijelölt úton. Már akinek van persze, sok stúdió fogja még megsínyleni a pénzügyi válságot és zárja be kapuit mindörökre 2009-ben is, bár ne legyen igazunk, hisz megszakad a szív látni azt, hogy miként vergődik az ipar egy ideje.

A Sony online piacterének legnépszerűbb címeit szedtük egy csokorba...

Meglepő, vagy sem, a PlayStation Store idei legnépszerűbb címe a PAIN-féle agyroskadás volt, tudjátok, ez az az őrület, amelyben avatarunkat kell minden létező dolognak nekicsapkodnunk, ezzel virtuális fájdalmat okozva a szerencsétlen polygon halmaznak.

A második legnépszerűbb anyag a High Velocity Bowling volt, majd mögé a Super Stardust HD sorakozott fel, amelyet a PixelJunk Monsters követ szorosan a negyedik pozícióban. Ötödikként az elvontság és az unikum fogalmak egyik jeles képviselője, a flOw ért célba idén.

A Warhawk csupán a hatodik helyig kúszott fel a listán, ennek a nem éppen dicső helyezésnek bőven betartott a lemezes verzió megjelenése, így a letöltések ebből fakadóan nem értek el olyan magas számot, mint tették volna azt PlayStation Store kizárólagossággal.

Az Aquatopia besorolt a Tekken 5: Dark Resurrection elé, utolsó helyre pedig a rövidke Ratchet & Clank kaland került, ne feledjük, hogy ebből szintén volt retail, azaz lemezes verzió. Íme tehát 2008 legjobb PlayStation Store produktumai...

Vannak-e nagy hiányzók? Egyet máris megnevezünk. Hol van a WipEout HD? Nem lett volna elég letöltője, hogy az első 10-ben végezhessen? A szenteste érkező Triál után talán meglódul majd a népszerűsége. Eddig ez bizony nem volt meggyőző teljesítmény, mentségére, későn érkezett.

PlayStation Store Legjobbjai 2008

1. Pain
2. High Velocity Bowling
3. Super Stardust HD
4. PixelJunk Monsters
5. Flow
6. Warhawk
7. Aquatopia
8. Tekken 5 Dark Resurrection
9. High Stakes Poker Edition
10. Ratchet & Clank: Quest for Booty


PAIN: 2008 legnépszerűbb PlayStation Store-os címe - 2. kép

nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt