Ozzy Osbourne is ott lesz az idei Blizzcon-on

2009. augusztus 10.
1.6261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az idei Blizzcon hatalmasat fog robbanni a játékvilágban, hiszen a Blizzard elviszi majd rendezvényére a nagyon várt és sokszor emlegetett sikercímeit, valamint reméljük azt is, hogy legalább két bejelentéssel megörvendeztetnek minket.

A cégre rosszat nem nagyon lehetne mondani, bár a StarCraft II esetében elkövetett LAN-mentesítés sokaknál kiverte a biztosítékot, még ez sem vette el a kedvét a játékosoknak attól, hogy nem kevesebb, mint nyolc perc alatt az összes kinyomott jegyet elkapkodják a rendezvényre.

Azt sajnos nem tudjuk, hogy ezzel megdőlt-e bármilyen világrekord, de néhány híres-neves aukciós portálon rendre felbukkan egy-egy jegy a Blizzcon 2009-re, természetesen az eredeti ár többszöröséért, ezzel is jelezve azt, hogy milyen szerencsés az a valamivel több mint 20.000 ember, aki majd bejut az összejövetelre, egészen pontosan a jövő hét végén.

A rendezvény színvonalát pedig, mint azt a mai napon megtudtuk, nem más, mint a rock történelmének egyik alapfigurája, Ozzy Osbourne, a legendás Black Sabbath valamikori énekese fogja emelni, aki ugyebár úgy kerül kapcsolatba a Blizzard-dal, hogy egy elég kellemes kis World Of Warcraft reklámfilmben a mester is feltűnt, és ordibált egy keveset, ahogyan azt tőle megszokhattuk.

Azt sajnos nem tudjuk, hogy Ozzy bácsinak milyen feladata lesz a Blizzcon 2009-en, az viszont biztos, hogy ahol ő jelen van, ott mindig valami nagy dolog történik, ha más nem, akkor majd ő alakít szépeket. A rendezvény színvonalát mindenesetre biztosan emelni fogja, hiszen legyen bármennyire is lerobbanva, egy két lábon járó élő legenda ő. A bejelentéssel a hátunk mögött még jobban várjuk az idei Blizzcon-t.
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
Blizzcon 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja