Overwatch: most videón ismerkedhetsz a Junkertown pályával

2017. szeptember 13.
4.8351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Blizzard egy ötperces videót mutatott be az Overwatch soron következő csatateréről, amely Junkertown név alatt egyenesen Ausztráliába repít majd el minket, röviden és tömören egy elég Mad Max-hatású helyszínnel a középpontban.

Az alábbiakban maguk a fejlesztők beszélnek a helyszín sajátosságairól, miközben a koncepciós rajzok mutogatása mellett már mozgásban is láthatjuk az adott pálya néhány szegletét, de további jó hír, hogy aki szeretné, a PTR szervereken nyúzhatja is az új helyszínt, amely escort pályaként érkezett meg a játékba.

Ez annyit jelent, hogy a Junkertown több központi helyszínből tevődik össze, ezáltal a támadók a Roadhog farmról indulnak, majd átverekedik magukat a városon annak érdekében, hogy eljussanak a gladiátoros küzdelmeket garantáló Scrapyard arénába. Hogy az új pálya végleges változata mikor kerülhet bele a játékba, az egyelőre nem ismert még, de bizonyára hamarosan!

Nézd nagyban ezt a videót!



Overwatch soron következő csatateréről, amely Junkertown név alatt egyenesen Ausztráliába repít majd el minket, röviden és tömören egy elég Mad Max-hatású helyszínnel a középpontban.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 2 hónapja

Várom már hogy élesben is menjen. mosolygó smiley

válasz erre

zender

7 éve, 2 hónapja

Kíváncsi leszek meddig tart ki a lelkesedés. Mármint a játékosok részéről.

válasz erre

Vidoros

7 éve, 2 hónapja

Tetszik hogy ennyi energiát fektetnek bele.

válasz erre
Overwatch
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja