Overwatch: jelentős változáson esik át Brigitte

2018. november 15.
5.0791
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Blizzard folyamatosan finomítja az Overwatch karaktereinek tulajdonságait és képességeit, azonban a jelentősebb módosításokról azért rendszerint külön is jelentenek, így most éppen Brigitte kapcsán hallottuk, hogy komoly változások elébe néz a karakter.

Rengetegen kihasználták ugyanis, hogy Brigitte képes volt gyakorlatilag úgy pofán verni Reinhardt karakterét felemelt pajzs mellett, mintha a lovagot semmi sem védte volna, ezt a hiányosságot pedig meglepően sokan kihasználták - nem véletlenül.

A Shield Bash névre hallgató képességet tehát nemsokára átalakítják, ezáltal hamarosan találkozhatunk már vele a tesztszervereken, és amennyiben nem gyengíti le nagyon Brigitte karakterét - ez nem túl valószínű -, akkor rövidesen élesben sem tudjuk a csajszi oldalán gond nélkül kiütni Reinhardtot.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

8 hónapja, 2 hete és 5 napja

Akkor ez legyen igaz Doomfist-re is! Mert ugyan olyan OP a rocket punch mint a bash.
Érdekes, hogy a DPS karakterek ritkábban kapják meg az olyan szintű nerf adagjukat ami után használhatatlanná válnak. Egy support karakter sokkal rosszabb helyzetben van, de így is alig akar valaki velük játszani. Olyan szinten elbántak a support karakterekkel mert a sok crybaby picsog, hogy túl erős és nem tudja a otp karakterével counterelni, hogy inkább sír a bliz supportnak hogy nerfeljék halálba! Így járt Ana, Mercy és most Brigitte is... remek...

válasz erre

Ronalddo

8 hónapja, 2 hete és 6 napja

Hát bika volt na, mi ebben a baj?

válasz erre
Overwatch
13.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

C64 fun profiljagery1113 profiljababem profiljaHellblade profiljaWickedSick profilja