Overlord: Rising Hell: Feléled a pokol

2008. április 25.
15.3221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Overlord egy igen érdekes és izgalmas fantasy világot varázsol a képernyőkre, hiánycikk manapság az efféle stílusirányzat.

A Triumph Studios idén nyáron, PlayStation 3-on megjelenő játéka egy felejthetetlen kalandot ígér, melyben bejárhatjuk magát a poklot is. A sötét humor aktívan asszisztál az Overlord történetében, így a kalndos utazások folyamán némi mosoly is kiülhet arcunkra. A Minion-ok maroknyi serege pedig segít átvészelni a ránk váró veszélyeket.

A Minion-ok Overlord-jukat szolgálják hűségesen, önfeláldozóan, akiért ha kell, akár életüket is adják. A játékban maximum 50 fős Minion seregek toborzására lesz lehetőségünk, akik, ha úgy adódik, fegyverzetet és páncélzatot is képesek zsákmányolni ellenfeleiktől, saját célokra. A Minion-ok taktikai felhasználásza az egyik kulcs a sikeres küldetések végrehajtásához. A világ 5 tartományának felfedezése és meghódítása vár rájuk.

Mint láthatjuk, a koncepció kifejezetten érdekes, mindez egy gyönyörűen felépített fantasy világban lefuttatva. A játék kiadója, a Codemasters idén június végére tervezi a kiadását, kizárólag PlayStation 3-on. Befutott a legfrissebb mozgókép, lessétek meg hamar. Van benne fantázia, humor, kihívás, erre érdemes lesz odafigyelni. Egy röpke kedvcsináló á lá CG és gameplay egyveleg.

#tv#

További információkért látogassátok meg a hivatalos website-ot: Overlord: Rising Hell
3 hozzászólás

Vendég

17 éve, 4 hónapja és 2 napja

hol lehet letölteni a magyarositást az overlordhoz

válasz erre

FutuRetrO

17 éve, 4 hónapja és 13 napja

Vendég írta:
Tiszta Gyűrűk ura fíling!mosolygó smiley
Bizony, van benne igazság. menő smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 4 hónapja és 13 napja

Tiszta Gyűrűk ura fíling!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profilja