OutRun Online Arcade: Ötpercnyi száguldás

2009. március 02.
2.5431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A tavaly bejelentett, kizárólag digitális disztribúcióra szánt OutRun Online Arcade-ról semmit sem hallani mostanában, pedig a Sega korábban az idei esztendő elejére ígérte a felújított, Ferrari-s klasszikus legújabb installációját, amelyben hat szereplős online multi is helyet kapott.

Későbbi hírek szerint Amerikában Xbox 360 exkluzivitást fog élvezni a Sumo Digital kiváló árkád versenyjátéka, Európában és Japánban elvileg mindkét konzol online piacán megvásárolható lesz a megújult retro száguldozás.

Volt szó előzőleg januári megjelenésről is, amely információ egy promóciós poszteren tűnt fel, de már mögöttünk a február és se híre, se hamva. A megjelenéssel kapcsolatban egyelőre nincsenek fejlemények, viszont egy bő lére eresztett videót csak sikerült előhúzni a feneketlen cilinderből.

Az OutRun Online Arcade tíz liszenszelt Ferrari-val és tizenöt pályával vonul ismét hadrendbe, a már megszokott, piramis rendszerben, azaz, a chekpoint-oknál mindig eldönthetjük, melyik irányban folytatjuk a driftekben gazdag szélvészkedést.

Balra tartva könnyebb, jobbra tartva pedig egyre nehezebb pályákba botlunk, ezáltal mi magunk szabályozhatjuk játék közben a nehézségi szintet, nem mellesleg felderíthetjük mint a tizenöt, gyönyörű pályaszakaszt. Ötpercnyi gameplay következik, várjuk már a megjelenést.

#tv#
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 5 hónapja és 8 napja

jó jármű
röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja